2011. december 26., hétfő

Betegség és sok sok nevetés

Az igazság az, hogy valami csúnya torokfájós vírus/baci kapott el engem. Nyelni, beszélni nemigen tudok, a lábam meg a derekam annyira fáj, hogy nem tudok aludni tőle. Viszont valami rejtélyes módon, mégsem vagyok álmos és letört. :)
A karácsony az megvan, köszönöm. Olyan nagy karácsonyi hangulat nem volt (ezt hiányoltam), de jókat játszunk és dumálunk.
A Szenteste ajándékbontás meg viccesen alakult. A gyerekeket kitettük a nagyobb fürdőszobába, ott vártak, mi meg az öcsémmel meg Mashuval felálltunk a fa mellé és azon kezdtünk el törni a fejünket, hogy mit énekeljünk.
Nekem nem volt hangom, így passzoltam, ők meg nem szeretik az ilyen Mennyből az angyal, meg Kiskarácsony éneklést. Végül kínomban felvetettem a boci-boci tarkát, de megvétózták azt is.
Szóval gyorsan youtube és Loreena, legalább ennyi legyen, közben a kicsik meg feszülten várakoztak a fürdőben. Én beélesítettem a kamerát, hogy felveszem, ahogy bejönnek.
Sajnos stratégiailag rossz helyen volt a fa, ugyanis a gyerekek rögvest azt látták meg és az ajándékokat (szinte az ajtóban) így rávetették volna magukat, ha az anyjuk (azaz én) nem kezd el méltatlankodni viccesen, hogy "hello lassítás, újravesszük".
Ők meg komolyan vették, és visszarohantak a fürdőbe, öcsém meg utánukvetette magát és "betanította őket" hogy édesanya, édesapa kezitcsókolom a sok szép ajándékért.
Na ekkor már szakadtunk a röhögéstől. A gyerekek berohantak és a nyakunkba vetették magukat.

Nagyon örültek a sok ajándéknak és bár mi felnőttek nem szoktunk ajándékokat venni egymásnak, adtam is és kaptam is (HALO Reach xbox játékot hehe).

Drága Zsuzsim jóvoltából, pedig került beigli is a fa alá, ugyanis sütött nekem egyet ajándékba, az én elrontott beiglim helyett. :) KÖSZÖNÖM!!!

Tegnap este meg a BBC-n volt egy karácsonyi Dr. Who epizód. Éduával nagyon örültünk neki, szuper volt. :)

A fején a christmas crackersből származó korona :)
Lazítunk, filmet nézünk. Édua "Keep calm and call the Doctor"(Dr. Who pólóban)
Nevet a drága :)
Csongi kockákat épít, először megcsinálja síkban az alapot, majd összehajtogatja kockába. :)

8 megjegyzés:

 1. ez jó lehetett :)))

  mi meg táncoltunk a konyhában valami hülye karácsonyi zenére. :)

  VálaszTörlés
 2. Jobbulást! Azzal a mágneses(?) játékkal én is elfoglalnám magam. :))
  Vaskalap

  VálaszTörlés
 3. Kedves Vaskalap!
  Ha jól látom ez Geomag lesz Csongi kezében.Szuper játék, az én gyerekeimnél is nagy siker volt!:) Különböző darabszámú készletet lehet venni, sokféle színben, variációi a csillagos ég!!:)) Szóljatok jövőre a Jézuskának időben!:)
  Tökmag

  VálaszTörlés
 4. ziebi :)))

  Vaskalap, képzeld el, hogy ezt egy jótékonysági boltban vettem. Szerintem több volt mint egy kiló, egy szakadt nylonszatyorban és fizettem érte három fontot. Szépen letakarítottam, vettem hozzá egy tárolódobozt és így kapta meg a gyerek. :) Örültem neki, mert újonnan elég drága sajna.

  Tökmag, igen, ez olyan Geomag szerű dolog. nagyon jó! :)

  VálaszTörlés
 5. Ilyenkor mindig eszembe jut, aztan elfelejtem kozolni, de most megse, hogy itt tolem tiz percre gyalog van a Dr Who Shop, egyszer el kene jonnod erre :)

  VálaszTörlés
 6. Csak azért jöttem, hogy boldogságos új évet kívánjak, az összes jókívánsággal, amit emögé tudsz tenni!
  Vaskalap

  VálaszTörlés
 7. VAskalap, nagyon köszönjük!
  Nektek is nagyon boldogat!!! :)

  VálaszTörlés
 8. Ypszi, majd egyszer ellátogatunk hozzád Duduval :)

  VálaszTörlés