2012. március 5., hétfő

Angol ügyintézés sokadszorra...

FRISSÍTVE reggel
...és megint csak nagyon csúnya dolgokat tudnék mondani... nincs melegvíz a házban ISMÉT, ez havonta többször előfordul. Ilyenkor általában egy idő után felbukkan a gondnok-szerelő - akivel nagyon kedvesen el szoktam csevegni -, és babrál valamit kint a folyosón, aztán megjavul a melegvíz. Ma már délelőtt hideg vízben zuhanyoztam torna után, és nem javult meg azóta sem, felhívtam ezért az üzenőfalra kitűzött telefonszámot.
Telefonközpont vette fel, nem a gondnok.
Sorban ezeken küzdöttem át magam vele:
1. nem tudta beazonosítani a címünket, nem találta a házat az adatbázisban,
2. nem akarta elhinni, hogy nem a lakásunkban van a boyler, hanem a ház központi rendszere ad meleg vizet, csak fűtésre szolgál a cirkónk,
3. mivel nem akarta elhinni a fentieket, öt percig győzködött, hogy hívjam fel a landlordot,
4. nem adott a gondnokhoz mobilszámot (holott a múltkor, amikor összefutottam a fickóval, mondta, hogy majd bedobja nekünk a mobilszámát ami megvan minden lakónak . és amit persze azóta se kaptuk meg), mert nem tudja és azt se tudja hol lakik (pedig itt lakik az egyik lakásban),
5. közölte, hogy csöngessek be a többi szomszédhoz, vagy dugdossak be levelet az ajtajuk alatt, hogy náluk van-e melegvíz..

Kicsit tele van a hócsukám...

FRISSÍTÉS:
Ma reggel ismét felhívtam őket és most kerek-perec megmondták nekem és Mashunak, hogy azért nem javították meg, mert NEM HITTEK NEKÜNK.
Most reggel, hogy otthon voltak a szomszédok Mashu bekopogtatott hozzájuk. Nincs melegvizük, de ők se tudják kit kell hívni.
Végül egy nagyon aranyos magyar srác segített ki minket a gondnok mobilszámával. :)

Szóval jön a fickó és babrál megint kint a szekrényben én meg nagyon nagyon nagyon el akarom küldeni melegebb éghajlatra a "kedves ügyintézőket".

4 megjegyzés:

 1. Tegyel panaszt vmi felettesuknel, eleve ot kerd es mondd el joparszor, hogy mennyire csalodott vagy es mennyire sokkolo ez.
  Amugy ezt a kozponti melegvizet en se ismerem, eleg szopo..rakd el jol a szamat a gondnoknak :D

  VálaszTörlés
 2. Amíg szerel a fickó, nézd, hogy mit csinál, hátha később egyedül is meg tudod szerelni! Kevésbé lesztek kiszolgáltatva gondnok úrnak... :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is erdemes panaszt tenni. Elvegre a hivatalos panaszteves hazajaban vagyunk! Nem szabad hagyni, hogy ilyenek elofoduljanak.

  Igy 4 ev utan en mar batran kinyitom a szam mindenert, ami nem tetszik, es meg is van az eredmenye minden esetben. Tenyleg foglalkoznak az uggyel!

  VálaszTörlés