2012. augusztus 27., hétfő

Amikor itthon vagyunk az sosem nyaralás

Az olyan, mintha hazaköltöztem volna és telnének lassan a hétköznapok. Igaz Állatkertezünk, meg kimegyünk a papához, meg a húgomékhoz a kertesházba, de mégsem nyaralás. Nem tudok elmenni velük például a Balatonra se.

Most azt vállaltam, hogy kifestem anyukámék konyháját, mert nagyon rossz állapotban volt. Pénteken és vasárnap is azon dolgoztam és még mára is maradt jócskán. Öreg a ház, négy méterre van a plafon és bizony vakolni kell és glettelni egy csomó helyen.
Szóval tegnap éjjel már sírtam, amikor egy plafondarab a fejemre esett és szinte csak a lábujjaimmal tudtam kapaszkodni az öreg és rövid létránkba, miközben gletteltem..

De mégis ezek a magyarországi utak visszanézve olyanok, mintha csodaországban jártam volna. Rengeteg élmény, rengeteg beszélgetés a szeretteimmel, sok játék, amivel fel tud töltődni az ember.
Aztán majd megyek haza a másik életembe, ami most annyira távolinak tűnik és valótlannak.


5 megjegyzés:

  1. Emő, mi pihenni el sem indulunk Mo-ra! Valahogy mindig annyi a tenni való, az intézni való! Annyi felé kell(ene) menni, ha valaki kimarad akkor sértődés. Pihenni? Idő sincs rá! Sőt! Mindig ugy jövünk most már vissza, hogy a munkáig, suliig legyen még vagy 2 nap, hogy ki tudja mindenki pihenni magát.

    JÓ festegetést neked és erezzed jól magad amennyire te szeretnéd! :)

    VálaszTörlés
  2. Megnyugodtam, hogy nálatok is így van, nem én vagyok defektes. :)
    TÉnyleg mindenkit meglátogatni, mindenkihez elmenni - ami Csongival azért külön mutatvány -, és akihez nem jutunk ki az megbántódik.
    :(((

    VálaszTörlés
  3. Nekem is mindig ez az erzesem, most mondjuk hagytunk egy kis nyaralos idot is, nem csak Pesten voltunk. Abba meg mar kezdek belefaradni, hogy a baratok/ismerosok utan csak en menjek -felajanlok mindig nehany talakozasi lehetoseget, aki nem el vele, azok utan nem rohanok. Persze igy is maradnak olyan kisgyerekesek, akiket nekem kell meglatogatni. Kivancsi vagyok, hogyan lesz ez az egesz jovore, amikor mar mi is babaval megyunk.
    Nagyon intenziv lelki feltoltodes ez, azert utana mindig kell nehany lustabb nap, visszaterve "hazulrol otthonra".

    VálaszTörlés
  4. En mosogattam es furdot takaritottam kb 3 hetig. Aztan boldogan visszajottem, ahol ugyanezt csak harmunkra kell es nem tizenharmunkra. :P
    Hazamenni nem nyaralas...

    VálaszTörlés