2013. május 13., hétfő

Leadtam

Ma volt a szakdolgozatok leadási határideje, szóval reggel azonnal kocsiba és le az egyetemre, hogy ki tudjam nyomtatni mindkettőt. 

Persze nem ment a dolog akadálytalanul, mert az eddigiekkel ellentétben a másodpéldányt is színesben kellett kinyomtatni (amiről nem szóltak idejében) ezért kerítenem kellett egy színes nyomtatót és egy szabad számítógépet, hogy újra nyomtassam a színes oldalakat. Ez utóbbi szinte lehetetlen küldetés délelőtt 10 után leadási napon, sorban kellett állnom a gépért. :)

Közben meg mára foglaltam le az egyik előadót is, hogy tudjam gyakorolni a védésemet péntekre. Rohangáltam össze-vissza a campuson, mint a mérgezett egér. 

De leadtam mindkettőt. :) A kocka el van vetve. 



15 megjegyzés:

  1. Szuper vagy! :)))
    Nálatok nem szórakoznak a formai követelményekkel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziiii :D

      Milyen formai követelményekre gondolsz?

      Törlés
    2. Sorköz, margószélesség, betűméret, kiskutyafüle... :)

      Törlés
    3. Dehogynem. Mindenre odafigyelnek. :D

      Törlés
  2. No de miért kell a fotóddal sokkolni is ? Randa egy szerencsétlen csúszómászó vagy....

    VálaszTörlés
  3. ... te meg irigy.

    VálaszTörlés
  4. Vajon mit irigyelnék ettől a szerencsétlentől szerinted? Szépséget, észt, gyogyós gyereket, bamba férjet ? Melyikre gondoltál?

    VálaszTörlés
  5. Esetleg emberséget, jóságot, pozitív gondolkodást? Ismered a szavak jelentését, vagy magyarázzam? Ó, te troll...

    VálaszTörlés
  6. Te kis okos, légy oly kedves magyarázd már el mi az a TROLL. Mindenki használja rám ezt a szót de a jelentéséről fogalmuk sincs , sok ostoba............

    VálaszTörlés
  7. Nos. Nem illik leirni, de kimondani sem, amit gondolsz, ha udvariatlan, esetleg serto. Nem illik! Mert ha ez a te velemenyed, az OK, miert ne lehetne? Masnak pedig mas. Abszolut szubjektiv, legyen szo barkirol es barmirol. De csak azert, hogy ezzel valaki(k)nek rossz napot okozz... Mi ertelme? Jobb lesz? Nagyon kierzodik az irigyseg melle egyfajta fusztraltsag is, amikor megjelensz itt menetrendszeruen akkor, amikor mar nem birod idegekkel. De akkor miert olvasod? Miert nem felejted el inkabb az oldalt, ha ennyire idegesit? Mint egy onsorsronto mazochista, komolyan, ugy csinalsz. Ja, es persze, hogy szabad velemenynyilvanitas. Hogyne. Csak vigyazni kell, hogy az ugynevezett oszinteseg ne forduljon at tapintatlan bunkoba. Szerintem erted te ezt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegénykének ez az egyetlen öröme... tényleg sajnálom miatta. :)

      Törlés
  8. Te névtelen,hogy milyen OKOS vagy

    VálaszTörlés