2006. december 31., vasárnap

KÖSZÖNTÉS!

Nagyon rossz, hogy olyan sötéten látjuk a világot, pedig mennyi szép és jó dolog édesíti meg a napjainkat.

Nekem ilyen csoda mikor a fiam huncutul rámnevet, vagy a lányom elkezd észtvesztően pislogni és közben félrebillenti a fejét (így akar megfűzni valamire), mikor Mashukám szeretget meg viccelődik velem, vagy mikor elröppen az idegről a nyílvessző és érzem, tudom, hogy ez most jó lesz, hogy oda megy ahova akarom... jó mikor besüt a nap angliai hálószobánk ablakán, mikor madárcsicsergésre ébredek, mikor összeülünk egy traccspartira a lányokkal. Felüdítő egy jó versben elmélyedni, hagyni hogy a zene vigyen a szárnyán... és még annyi, de annyi szépség van körülöttünk.


Ebből a kis dalocskából lehet válogatni :) Neked mi jut eszedbe ha fel akarsz vidulni egy nehéz és szomorú nap után? :) Kiscica bajsza? Szivárvány? Bármi is legyen az, gondolj rá sokszor, hogy ne legyél borús. :)



Aki pedig szeretne kicsit elérzékenyülni és magába nézni, mert úgy érzi nem tud örülni már semminek, ajánlom a következő videót. Szerintem kiválóan kirángat az önsajnálatból, tehát hajrá :) Mert a szeretet mindent legyőz, akármekkora közhely is ez (és akármennyire is röhögnek néhányan most rajtam :) )



Nagyon-nagyon boldog és vidám újesztendőt kívánok nektek!

Szeretettel :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése