2012. március 30., péntek

Flashmob az ALLEE-ban

Közeledik az autizmus világnapja, ennek alkalmából rengeteg érdekes programra készülődnek a fővárosban és más nagyvárosokban is Magyarországon.

De számomra az egyik legkedvesebb, az ALLEE-ban tartandó Flashmob, méghozzá azért, mert Kovács András Péter fogja vezetni.
Tudjátok KAP, akivel volt egy kis szócsatánk itt és levélben még régebben. Akkor ígéretet tett arra, hogy szeretné valahogy segíteni az AOSZ munkáját, hogy ezzel is bizonyítsa, senkit nem akart megbántani azzal a bizonyos stand-up-os fellépéssel.  Összehoztam tehát az AOSZ-t és Kovács András Pétert és ez sült ki belőle. :)

Kérem, aki el tud menni, meséljen majd nekem róla. :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt a flashmob, íme: http://aspiesarecoolhu.wordpress.com/2012/03/31/marcius-31-flashmob-az-allee-ban/

    VálaszTörlés
  2. Igazán helyes tőle, hogy így reagált!
    Egyébként újfent meg kellett állapítsam: MINDEN a XI. kerületben van. (Ezt azóta figyeltem meg, amióta elköltöztünk onnan.) :-)
    Eszter

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Akit érdekel, az a fent belinkelt blogon talál egy pár perces videót a sétáról is (rendesen működő programmal majd lesz tisztább minőség is).

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nagyon köszönjük, hogy összehoztál minket KAP-al, nagyon jó fej! Nem csak a flashmobon vett részt, hanem egy műsort is forgattak vele, ami hamarosan látható lesz a Duna Tv-ben és a sajtótájékoztatónkon is elmesélte hogyan és miért csöppent bele a Világnapi eseményekbe, ahol még egyszer elnézést kért a rosszul elsült vicc miatt. Üdv: D.S.Éva (AOSZ) :)

    VálaszTörlés