2012. március 10., szombat

Mozgalmas hét van mögöttünk

Beadtam a beadnivalókat, jelentkeztem egy ösztöndíjra (nyári munka lenne), ma voltam egész napos suliban lent és repülök Rómába.

Persze a család többi tagja sem tétlenkedik. Édua például cserkész lett és elkezdődtek a hegedűórái is.
:)


...és persze Csongor is folyton sürög-forog vagy éppen suhan. :)
Plusz ma megint a rendőrséget kellett hívnom, mert este ellopták a barátnőm csizmáit a lakásunk elöl a cipőtartóról. Pedig eddig soha nem tűnt el onnan semmi, még a rollerek sem. Itt az ilyet is érdemes bejelenteni, mert nyilván nem nyomoznak utána, de a helyi szomszéd-figyelő csapatnak elmondják, ők pedig a jövő héten körbejárnak, megnézik a házat, megnézik, hogyan lehetne biztonságosabb a környék és így tovább.

12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Naplót írtam Rómáról a Nőstényeken, ez még szorgosabb hét volt mint az előző. :)

      Törlés
  2. Huhú micsoda az érdeklődés a heted és irántad is-szánalmas vagy mint mindig te szerencsétlen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, a kommentek számából nem tudod megítélni, hogy hányan érdeklődnek. Most, hogy egy hétre szabadságoltam magam, napi 150 körülire csökkent ugyan a látogatók száma. Szerintem nagyon jó kis szám az és ezúton is köszönöm az olvasóknak, hogy így kitartanak ;)

      Törlés
    2. Vicces, hogy pont te fikázod, hogy milyen érdektelen, közben folyamatosan itt rontod a levegőt:)

      Ha annyira szánalmas és uncsi, talán továbbléphetnél. A világ tele van csodákkal, keress magadnak tartalmas időtöltést, szerezz barátokat. :O)

      Törlés
    3. nem akarok olajat önteni a tűzre, mert nyilvánvalóan azért csinálod, hogy valaki foglalkozzon veled, de te vagy szánalmas és szerencsétlen. igen te, kedves névtelen.

      amúgy csak jelzem, hogy elég régóta olvasom a blogot, de talán ez a második hozzászólásom. nem mindenki olyan kommentelős-kedvű, mint te, kedves névtelen.

      Törlés
    4. Nina, nem is értem miért nem virágot küld inkább. :)
      Csomót lóg itt. :)

      Á, köszönöm, hogy írtál! :)

      Törlés
  3. Sziasztok!
    Évekkel ezelőtt szóltam utoljára ehhez a bloghoz, tuti már nem is emlékszik itt rám senki. A phd-mhez gyűjtöttem anyagokat blogokból, fórumokból, kommentekből. (3 gyerek, Franciaország, de mindegy is)
    Talán én sem voltam/vagyok a legelfogadóbb Hicudzsival, mert az angliai lét tényleg nem segít Csongor mentális fejlődésében, de a fenti komment azért túlzás.
    Szánalmas, szerencsétlen? Hm. Ami pedig nekem villan be erről: indokolatlan, primitív, provokáló és frusztrált. Ennél a 4 szónál talán nem is érdemel többet.
    Tudod, mit Hicudzsi? Ismeretlenül is megkedveltelek, és basszus, még mindig olvaslak. :-)
    Melinda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Melinda, szerintem pontosan emlékszem rád.
      :)

      Örülök, hogy látlak. :)

      Törlés
  4. Melinda, Csongor mentalis fejlodeseben Anglia sokkal tobbet segit, mint barki gondolna, mert a kezdeti nyelvi nehezsegek lekuzdese utan itt szaksegitseget kaphat integralt iskolaban, mig otthon a kisegito lenne a helye, fogyatekosok kozott. A tarsadalmi elfogadasrol nem is szolva. A Csongornal enyhebben autista gyerekem diagnozisat otthon a szukebb csaladon kivul nem tudja senki, a tagabb rokonsagtol kaptunk mar durva kritikat a " neveletlensegere" vonatkozoan, meg tanacsokat, hogyan neveljuk meg (veressel persze). Pedig csak megmondta, amit gondolt, nem torodve az illeto erzeseivel. Es meg igaza is volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, mi is így gondoljuk.
      Megkaptuk a statementet egyébként. :)

      Törlés
    2. Már én is be akartam írni, szerintem is minden szempontból jobban jár Csongi, én is legszívesebben elhúznék innen a kisfiammal néha.

      Zsuzsi, a bejegyzésedből nem egyértelmű, Ti hol éltek?
      Mi is hasonló cipőben járunk (szűkebb család tudja, a többiektől néha egy-egy sanda tekintet becsúszik....)

      Törlés