2011. november 18., péntek

Pudsy

Na? Tudjátok ki ő?
Ma a gyerekek iskolájában mufti-day volt, azaz mehettek civil ruhában suliba, mindezért egy fontot adtunk, ami mind-mind adományra megy.
Aztán itthon Édua csinált a farkasember-lányának pöttyös szemkötőt és Csongor rajzolt egy Pudsyt :)



Pöttyös nap van és pöttyös őrület. :) Holnapra már kértek Pudsy-füleket is.
Szóval tudjátok ki ez a szemkötős mackó?

8 megjegyzés:

  1. En a Bootsban lattam ilyen 1fontert veheto kulcstartot. Ha karkoto lenne, vennek is, de kulcstartoval nem tudok mit kezdeni, es hiaba tamogatas, egyszeruen nem veszek olyan dolgot, amit nem hasznalok :/
    Marmint helyesbitek, amirol mar megvetelkor tudom, hogy soha nem fogom hasznalni :)
    Majd keresek mast mod a tamogatasra, majd ha en mar nem szorulok szinten ra :D

    VálaszTörlés
  2. Van karkötő is néhol, az a műanyag kicsit gumis. de most nagyon nagyon jó a műsor, komolyan a BBC olyan színvonalas cuccokat csinál. :)

    VálaszTörlés
  3. A fonokom pont tegnap meselte, hogy a kisfianak sutott ilyen suliba bevivos sutit, amit el fognak adni, es kepes volt megformazni ezt a macit sutibol:)
    A fonokom egy 40 eves pasi:)
    Majd' elolvadtam, mikor meselte:)

    VálaszTörlés
  4. Az tuti, en mar a BBC sorozataiert is teljesen odavagyok :)

    VálaszTörlés
  5. Bevallom nem értem teljesen háttér ismeretek hiányában hogy mit is jelképez ez a pöttyös szembekötős maci, de nagyon kíváncsi vagyok:)

    VálaszTörlés
  6. beteg kisgyerekeket (szegény vagy hátrányos helyzetűeket) ezt jelképezi ez a csudimaci!!! Nagyon jófej..
    Amúgy @Ypszi megvehetsz valamit, amit sosem használsz, mert legfeljebb beadod rögtön egy charity boltba, ott mindig örülnek mindennek :) és akkor duplán segítettél :)

    Nagyon jó volt az idei műsor, ahogy Dr House énekelt és ahogy a hírolvasók táncoltak :) :)

    VálaszTörlés
  7. Szia.

    Szerdán értem haza Brighton-ból a kisfiammal. A párom már 5 éve van kint, és tervek szerint febr- márc-ban mi is kimegyünk végleg.
    Olvasom a blogodat, még most kezdtem, 2008-nál tartok :P De nagyon igyekszem, nagyon tetszik, amit írsz a kinti életről, én is csak pozitív dolgokat éltem meg, de egy hatalmas félelem is van bennem a kisfiam miatt, hisz az én angol nyelvtudásom is gyér, a 4,5 éves gyermekem meg semmit nem tud. Az írásaidból próbálok erőt, és bátorságot meríteni. :)

    Anikó

    VálaszTörlés
  8. Én a Never Mind The Buzzcock különadásán röhögtem, amikor az egyik pasi felhúzta a szemkötőt és felháborodottan közölte, hogy nincs is semmi baj Pudsy szemével, ez egy táppénzcsaló.

    VálaszTörlés